Tokai Ate38

Sunburst, natural

 

 

2 év garancia!

 

Ár: 129.000 Ft

 

 

 

 

A Tokai cég a 2000-es évek elejétől a Japán manufaktúra kézzel gyártott modelljeit kiegészítendő bevezette kínálatába a Traditional szériát az egyre növekvő piaci igények kielégítésére. A Traditional modell-család mindenki számára elérhető áron kínál professzionális minőségű hangszereket. Az alacsony árakat a cég a Kínába kihelyezett gyártásnak köszönhetően képes biztosítani, a minőséget pedig a Japán minőség-ellenőrzés garantálja. A minőség-ellenőrzés mellett a gitárok bundozására és teljes körű beállítására is a Japán gyárban kerül sor. A Kínában történő összeszerelés tehát ne tévesszen meg senkit – a makulátlan kidolgozású Traditional modelleken már első ránézésre feltűnik, hogy nem gyerekjátékról van szó!

A legfőbb különbség a Made in Japan szériához képest a felhasznált faanyagokban és a hardverben lelhető fel. Míg a Japán széria LS-modelljei prémium Afrikai mahagóniból készülnek, addig a Traditional modelleknél a mahagóni Ázsiában honos válfaja kerül felhasználásra.

A Traditional vonalon a kiváló minőségű Tokai MK4-es hangszedők gondoskodnak a kompromisszummentes hangzásról.  Legfőképp azoknak ajánljuk a szériát, akik elérhető ár mellett szeretnének egy megbízható, professzionális hangszert birtokolni. A Tokai Traditional modelljei a ma kapható legkimagaslóbb ár-érték arányú hangszerek, amelyek garantáltan megállják a helyüket akár színpadon, akár a stúdióban.    

All Rights reserved to Tokai-Studio Hungary.

Galéria:

ATE

Tokaistudio.com hungary
 

 

T: +36 30 3051487 |  info@tokaistudio.com