Tokai LSR-8

Violin Finish, brown sunburst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokai LSR-9

violin finish, lemon drop

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokai LSR-6

Gold Top

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokai LCR-7

Black Beauty

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokai LCr-7 S

Wine Red

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legendás Japán gyárnak olyan világhírű modellek létrejöttét köszönhetjük, mint a Tokai Love Rock, a Breezy Sound valamint a Springy Sound. Olyan nevek használták és használják a mai napig e modelleket, mint Stevie Ray Vaughan, Billy Gibbons (ZZ Top), Robert Fripp (King Crimson), Alvin Lee (Ten Years After), Joe Walsh (Eagles), Tim Farris (INXS), Rory Gallagher és Matt Schofield.  

A Made in Japan modellszéria gyártása teljes egészében a ’70-es évek óta töretlenül működő Japán manufaktúrában zajlik. Előállításuk a kézzel való gyártásból fakadóan kis darabszámban történik. Zömében a ’70-es évek vége óta ugyanazok a mesteremberek készítik a hangszereket a mai napig.

A Japán modellek mindegyikéről elmondható, hogy saját egyéniséggel, ’mojo’-val rendelkeznek, amit a sokezres darabszámban gyártott márkák modelljeitől hiába is várnánk. A Japán mesterek keze munkája, türelme és precizitása már a hangszerek első kézbevételekor feltűnik. A Made in Japan széria minden egyes modelljére a makulátlan, kristálytiszta kidolgozás jellemző és a minden részletre kiterjedő precizitás.

A válogatott, prémium faanyagoknak köszönhetően a gitárok lenyűgöző játékérzetben és zenei élményben részesítik használóikat.

A Made in Japan modellcsaládot azoknak ajánljuk, akik egy életre szóló hangszert keresnek. Akiknek célja a kompromisszummentes csúcsminőség. 

All Rights reserved to Tokai-Studio Hungary.

Galéria:

Galéria:

Galéria:

Galéria:

Galéria:

love  rock

Tokaistudio.com hungary
 

 

T: +36 30 3051487 |  info@tokaistudio.com